skip to Main Content

Hoe lang gaat de Pasterby vaas mee?

De Pasterby vaas kan meerdere keren worden gebruikt. Wij adviseren 3 tot 4 keer. Maar het is helemaal afhankelijk hoe er met de vaas zal worden omgegaan. Na gebruik droog maken met een doekje. Vlak opbergen dan kan de vaas vaker gebruikt worden

Wat is de maximale temperatuur die het water mag hebben?

De Pasterby vouwvaas kan best warm water bevatten. Maar niet warmer dan 35 graden. De seals kunnen anders te slap worden waardoor de vaas kan gaan lekken.

Is de Pasterby vaas recyclebaar?

Ja de vaas is eenvoudig te scheiden in een karton en plastic element. In het plastic is geen metaal opgenomen en kan eenvoudig in de daarvoor bestemde bakken worden afgevoerd.

Is de Pasterby vaas duurzaam?

De vaas kan lang mee en is meerdere malen te gebruiken. Het hangt er wel vanaf hoe netjes je met de vaas omgaat. Goed droogmaken en vlak opbergen verlengt de levensduur. Daarnaast staan wij 2% van de verkoopprijs van de vaas af aan de Stichting Duurzaam ondernemen.

Kan de vaas gaan lekken?

De vaas is vooraf goed nagekeken op zwakke plekken of mindere seals. Dus we verwachten dat het niet voor zal komen. Maar zeg nooit nooit. Wij zullen uw vaas (indien deze gewoon gebruikt) en toch lekt kosteloos omruilen voor een lekvrij exemplaar

Kan ik meerdere vazen tegelijk bestellen?

Het is mogelijk om meerdere vazen tegelijk te bestellen. Vul gewoon uw keuzes in en in het winkelwagentje verschijnt het totaal
Vanaf 3 vaasjes gaat u iets meer aan verzendkosten betalen. Pas weer na 10 exemplaren is dit weer iest hoger.
Bij hogere aantallen kan je contact opnemen zodat we kunnen overleggen wat de beste verzendmethode zal zijn.

Kan ik de Pasterby vaas op maat laten bedrukken. Bijvoorbeeld met een eigen beeld of tekst.

Het is mogelijk om een eigen design op de vaas te laten printen. Dit kan bi afname van 25 stuks. Binnenkort krijgt de site ook de mogelijkheid een beeld te uploaden waarna we dit beeld op 1 of 2 zijden van de vaas zullen printen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Ik wil de vaas voor een zakelijke actie inzetten. Is dat mogelijk?

Dat is uitstekend te doen en wij kunnen met ons team snel schakelen om uw verzoek op maat uit te voeren. Neem contact met ons op zodat we je wensen kunnen bespreken waarna we een passende begroting kunnen opmaken.

Back To Top