skip to Main Content
Monroe Vaas En Plat

Sample Heading

Geef een bloemetje een persoonlijke touch

Een unieke, opvouwbare vaas verkrijgbaar in vele leuke designs. De Pasterby® vouwvaas past bij elk boeket en bij elke gelegenheid. Je hoeft hem alleen maar uit te vouwen en te vullen met water en hij is klaar voor gebruik.

Super handig voor als je een bloemetje geeft. Leuk, attent en heel persoonlijk. Dat valt op. Ga je op bezoek bij iemand in het ziekenhuis, of juist naar een zakelijke afspraak. De vouwvaas laat een goede indruk achter.

Handig, leuk én mooi

Een bos bloemen is een prachtig cadeau, maar niet iedereen heeft een bijpassende vaas staan.  Dan komen de Pasterby® vouwvazen van pas. Door de vele beschikbare prints zijn ze leuk om cadeau te doen en handig om in huis te hebben. Je kunt ze zelfs opsturen met een bloemenbon erbij!

Pasterby Gras 1

Duurzaam design met een vleugje hightech

Een nieuwe hightech sealtechniek zorgt voor waterdichte verbindingen waardoor de vazen meerdere malen gebruikt kunnen worden. De vazen krijgen hun stevigheid en stabiliteit door ze te vullen met water. Door het transparante venster aan de zijkant is de waterstand goed zichtbaar.

Het formaat

De vazen hebben een formaat van ongeveer 210 mm hoog x 118 mm breed. Ingevouwen is de vaas slechts 5 mm dik. Uitgevouwen – gevuld met water- heeft de vaas een diepte van ongeveer 9 cm.

Business to Bussiness

De Pasterby vouwvaas is goed op maat te bedrukken en kan een mooie give a way zijn aan uw realities. Ook leuk om weg te geven op beurzen en evenementen. Een bloemetje in de vaas met uw huisstijl zal goed overkomen.
We leveren al tal van desigs aan resaturants die de zijden gebruiken om hun menu of specialiteit op te vermelden.

Back To Top