skip to Main Content

De Pasterby vouwvazen voor tal van toepassingen:

Pasterby-Meisje-met-Parel-400x509

Als Museumvaas
Met een speciale bedrukking een leuke reminder aan het schilderij uit het museum.
We produceren al voor meerdere Muesa de vouwvaasjes geheel in stijl.
En topkwaliteit drukwerk. We hebben vele jaren ervaring in het drukwerk. Daar kunt u op  vertrouwen. Vraag ernaar in de museumshop.
Of mail ons als u ook graag als museum de vaas wil gaan aanbieden.
Mail dan naar info@pasterby.nl We nemen dan snel contact met u op.

Decoratievaas. Vaas decoratie met uw print?
We hebben onze vouwvaas met diverse decoraties gedrukt. Van Delftsblauw tot en met de meest moderne afbeeldingen. Er komen trouwens telkens nieuwe modellen bij. Ook is het mogelijk een eigen dessin op de vaas te laten afdrukken. Dat kan al bij een oplage van 50 stuks. Misschien leuk voor een groot feest of als een origineel relatiegeschenk. Neem gerust contact met ons op. We kunnen snel antwoorden op uw vragen. info@pasterby.nl

Als restaurantvaas
We kunnen de vaas met speciaal schoolbord krijtverf bedrukken. U kunt de vaas dan voorzien van een tekst die u wenst. Menu van de dag, uw specialiteit of noem de wijn van de maand. Zo kunt u de vaas op elk tafeltje een extra functie geven. En het staat nog trendy ook!

Vaasje voor je Liefde
We hebben meerdere modellen om je liefje helemaal in het zonnetje te zetten.
Met hartjes of met een schattig vogeltje Of juist alleen de tekst “I Love You”. Nieuwe modellen komen er steeds bij. Kom regelmatig kijken. Misschien heb je zelf een idee of een vraag.
Mail gerust, we vinden het juist prettig om feedback te krijgen. Mail naar info@pasterby.nl

Vaasje voor bezoek in het ziekenhuis
Gaat u naar het ziekenhuis en wilt  een bloemetje meenemen? Geef er een een Pasterby vouwvaasje bij kado.
Super handig. Daar past de vouwvaas helemaal. Niemand hoeft te zoeken naar een vaas of fles. Deze vouwvaas staat stevig naast het bed en mocht ie omvallen dan zijn er geen scherven. Wel zo veilig toch.
Daarnaast zijn de verpleegsters blij dat u de vaas erbij kreeg. Voor hen een hele zorg minder. En hij staat nog gezellig ook.

Vaasje als cadeau erbij
Als meer mensen een bloemetje geven weet je na een dag niet meer wie nu wat heeft gegeven. Kreeg je er een vouwvaas bij dan weet je gelijk weer van wie het bloemetje kwam. Ook heel leuk om te geven. Het bloemetje zegt veel, maar een vaas met fleurige print die erbij past zegt nog heel veel meer. Dat gaat niemand vergeten. Een origineel cadeau! Daarmee ga je zeker opvallen.

 

Voor hotel, restaurant, broodjeszaak en waar eigenlijk niet?

Voor hotel, restaurant, broodjeszaak!

Back To Top