skip to Main Content
Wijnkoeler

Sample Heading

Pasterby wijnkoeler

Als je drankje echt koel en cool moet zijn! Een vouwkoeler!
Deze Pasterby Vouwkoelers nemen in vlakke toestand haast geen ruimte in beslag. Ze zijn slechts 7 mm dik. Daar kan je er wel een paar van in huis hebben. Altijd makkelijk voor als je een wijntje koel wil hebben. De zijden van de vouwkoeler zijn full-color bedrukt en hebben heldere print die kras- en watervast is. Deze handige vouwkoeler staat trouwens binnen 1 seconde klaar op tafel. Niets geen gedoe, gewoon uitvouwen en vullen met ijs of ijswater en klaar! De Vouwkoeler heeft naast de wijn fles dan nog ruimte genoeg voor vele ijsblokjes. De inhoud van de koelers is maar liefst 1,5 liter. Met ijsblokjes uit de vriezer is de koeler in een handomdraai inzetbaar. Laat het feest maar beginnen.

Handig, leuk én mooi voor binnen en buiten!

De koelers zijn handig voor binnen maar ook voor buiten.  Voor op het terras en in de tuin. Ze kunnen goed tegen een stootje en zijn vaak te gebruiken. Uw terrastafel met enkele koelers krijgt gelijk een trendy uitstraling. De koelers staan stevig op uw tafel en kunnen goed tegen de zon. Heerlijk toch zo’n lekker koud wit wijntje of roseetje op het terras.
En na gebruik zijn ze weer eenvoudig vlak op te bergen. Even droogmaken en invouwen. Dan zijn ze veel vaker te gebruiken.
Pasterby Heineken Koeler

Sample Heading

Wijnkoeler en Bierkoeler

De Pasterby Vouwkoeler is naast de wijnkoeler ook geschikt om snel twee bierflesjes te koelen. Er is naast de flesjes genoeg ruimte voor ijs – en/of koud water. Zie hiernaast een impressie van een Heineken-Duo-Koeler. Zo houd je het wel heel cool. Dit is de nieuwe trend!

Duurzaam design met een vleugje hightech.

Een nieuwe hightech sealtechniek zorgt voor sterke waterdichte verbindingen waardoor de koelers vele malen te gebruiken zijn. De koelers staan, mede dankzij de beide staanders, zeer stevig op bijna elke ondergrond. Gras, zand, steen etc. Mocht de koeler toch omgestoten worden… geen nood. Het sterke en zeer flexibele materiaal kan tegen een stootje.
Koeler Met Blauwe Print

Sample Heading

Een leuk kado naast een heerlijk wijntje.

Weer eens wat anders dan alleen een flesje wijn kado doen? Geef er een Pasterby vouwkoeler bij! Het zal zeker gewaardeerd worden. Op dit moment hebben we twee  basismodellen koelers die elk per stuk te bestellen zijn. Ze zijn full-color bedrukt en de prints zijn kras- en watervast. Kies hieronder uw print en vul het aantal in. Rond de betaling af en de koeler(s) ontvangt u snel thuis. We wensen u alvast veel plezier met de koelers.

Het formaat:

De koelers hebben een formaat van 210 mm hoog x 118 mm breed. Ingevouwen is de koeler slechts 7 mm dik.
Uitgevouwen – gevuld met water en ijs- heeft de vaas een diepte van ongeveer 9 cm.

Business to Business

De Pasterby vouwkoeler is ook uitstekend geschikt om als promotiemiddel in te zetten. De beide zijden zijn geheel naar uw wens te bedrukken of te personaliseren. Ook een andere vorm is bespreekbaar. Op zoek naar een leuke give a way? Bel ons gerust op om met elkaar te bespreken hoe we de Vouwkoeler het beste in kunnen zetten voor u.
Back To Top